2010. április 22., csütörtök

Gessi Private Wellness multifunkciós zuhanyrendszer

A zuhanyok világítással is rendelkezhetnek, melyek színessé varázsolják a vízsugarat vagy a vízpermetet








A fényűzés manapság az élvezet, a relaxáció, a pihenés és felfrissülés pillanataival eltöltött idő mennyiségéről és minőségéről szól. Az egyén a test és a szellem megtisztulását és regenerálódását egyaránt igényli. A Gessi magáévá tette azt a fürdőszoba víziót, mely ebből az igényből táplálkozik, és megalkotta a Gessi Private Wellness sorozatát, melyben az exkluzív, személyes tér a testet és szellemet egyaránt táplálja.
A Gessi in-house tervezésű, rozsdamentes, kerekített-élű kivitelezésben elérhető Private Wellness sorozata különböző méretű, mennyezetre szerehető fejzuhanyokból ad választási lehetőséget, 80x80cm, 50x50cm és 35x35 cm közül. A 80x80 cm-es modell sajátossága az esővíz vízsugár. A másik két változat lehetővé teszi a használónak, hogy válasszon az esővíz, az egy vagy két pengés vízsugár vagy a permet közül.

Amíg az esővíz vízsugara jelentős mennyiségű vizével és a vízesés érzetével nyugtat, addig a vízpenge lapos vízsugarával egy más típusú érzést nyújt, a vízpermet pedig víztakarékos módon frissít.
Ezen felül ezek a zuhanyok világítással is rendelkezhetnek, melyek színessé varázsolják a vízsugarat vagy a vízpermetet. A világítás színe lehet állandó, vagy időben változó. A zuhanyok vízesést imitáló, falra szerelhető kifolyócsővel kombinálhatók, vagy többféle vízszintes fúvókával, hydromasszázs érdekében.


A hydromasszázs rendszer vízsugarainak megnyugtató melegségében eltűnik a stressz. Fix vagy változó chromoterápiás fények fokozzák a hely békéjét, biztonságát. A Gessi Private Wellness személyes gyógyfürdő-élményt, a test és a lélek számára pedig egy békés, nyugodt teret alkotott.
Gessi Private Wellness vízpermetGessi Private Wellness színes vízpermet
Gessi Private Wellness vízsugárGessi Private Wellness vízpenge

Ha a Gessi Private Wellnes sorozattal kapcsolatban információt,
katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Lorena Kft. munkatársától
http://www.proidea.hu/termekhir-1/gessi-private-wellness-zuhanyrendszer-871.shtml

Nincsenek megjegyzések: