2010. március 20., szombat

2010 Színe a TÜRKIZ


Pantone® cég, 15-5519 Türkizt választotta 2010-es év színénekA türkiz egy hívogató, ragyogó, világos színárnyalat, mely egyesíti magában a kék szín nyugalmát és a zöld szín felpezsdítő tulajdonságát. Egy vízparti kirándulás a trópusokon, ahol elfeledhetjük a mindennapok gondjait.


A türkiz a legtöbb kultúrában különleges szerepet tölt be. Az ég és a víz inspirálta, a hit és az igazság színe, a jó érzés, gyógyulás és jólét szimbóluma
A türkiz a legtöbb ember számára, egy kellemes szín. Megtalálható benne a hideg és a meleg, egyaránt, így jól párosítható más színekkel. Barnával párosítva izgalmat, a piros-, pink színekkel harmóniát, a kékkel tengerparti hangulatot, zöld színekkel élénkítő, sárgászöld színnel pedig igazán trendi hatást érhetünk el otthonunkban.

Az eredeti cikket a itt olvashatod: Tovább a Pantone cég honlapjára >>

Matricára fel!

 avagy látványos megoldások pillanatok alatt -
Falimatricával könnyedén, szaktudás nélkül dekorálhatjuk otthonunkat. A dekor matricákat felrakhatjuk bármilyen sima vagy durva - száraz és pormentes felületre-, mint például festett vagy tapétázott fal, üveg, tükör, kerámia, fém vagy fa.
A falmatricákat kiváló minőségű vinil fóliára nyomtatják, ennek köszönhetően nagyon tartósak, így sokáig díszíthetik falainkat. A minta motívum felragasztása előtt, érdemes megtervezni az egész mintát. Rögzítsük a falra ideiglenesen egy celluxszal a még nem ragadó matricákat. Nagyobb, egyenes minták esetében, használjunk vízmértéket.
Az eltávolításuk is könnyű, a legtöbb felületről egyszerűen csak le kell húzni.(A könnyebb eltávolíthatóság érdekében érdemes hajszárítóval felmelegíteni kicsit)
Minden felületen jól mutatnak, rengeteg minta, szín és forma között biztosan találunk az ízlésünknek megfelelőt.
A falimatricák nagy választékban kaphatók, különböző méretek, színek közül választhatunk az ízlésünknek megfeleelőt. Tanácsokat, tippeket is kaphat aki ellátogat ezekre a honlapokra.
Üzletek, ahol beszerezhetjük a falimatricát:
( A teljesség igénye nélkül )


Barakk Lakberendezési áruház Jászberény, Nagykátai út


Barakk Lakberendezési áruház Jászberény, Nagykátai út



IKEA
Dekorációs matricák 1.990 Ft



STICK IT
Flumen üvegmatrica
Honlap >>


STICK IT
Memo: Krétával írható falimatrica
Honlap >>


STICK IT
Adorno falimatrica
Holnap >>

STICK IT Tükör hatású Stella falimatrica Honlap >>

Matricák gyerekszobába

Képek forrás és további nagyszerű matricák lelőhelye:
http://bababutorbolt.hu/fali-dekoracio-tapeta.php