2010. április 30., péntek

Gyerekbarát falfesték

2009 nyarára kifejlesztették a Platinum Kid gyerekszoba festéket, mely bababarát és környezetkímélő, teljesen biztonságosan használható az újszülött baba, tipegők és a nagyobb gyerekek birodalmának kivitelezéséhez.


Alkalmazási terület

Különleges összetételének köszönhetően elsősorban gyerekszobák festésére ajánljuk, de nagy igénybevételnek kitett helyiségek (konyhák, folyosók, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények) falaira is alkalmas. A festéskor nincs kellemetlen oldószer-párolgás. Új vakolatra, régi festett felületekre, gipszkartonra, üvegszövetre, fűrészporos és nehéz tapétára is felfesthető.

Felhasználás

A Platinum Kid színezett gyerekszobafesték mosás és súrolás álló, kitűnő fedőképességű, oldószer- és szagmentes, selyemfényű, belső falfesték. A bevonat lég- és páraáteresztő, biztosítja a fal természetes légzését. A felület ellenáll a gombák és a baktériumok megtelepedésének. A bevonat általános háztartási tisztítószerekkel könnyen tisztítható. Magas fehérségű, kitűnő fedőképességű, oldószer-, ammónia-, formaldehid-, lágyítószer- és szagmentes termék. Bevonata mosás- és súrolásálló, lég- és páraáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja. Használatát gyerekszobák és olyan helyiségek kifestésére ajánljuk, ahol a vegyszermentesség alapvető követelmény. A termék Poli-Farbe színezőpasztával max. 3%-ban színezhető.



A termék ezüstöt tartalmaz, ez biztosítja a felületek passzív védelmét. A nemes fémek az emberi szervezet számára semleges hatásúak, a kórokozók viszont nem tudnak szaporodni! Ezt a KERMI vizsgálati dokumentuma is bizonyítja.
A Kid festék latex tulajdonságai mellett kiemelkedő páraáteresztő képességgel rendelkezik.

Hivatalos honlap >>