2010. december 2., csütörtök

Design Csempe

Valami teljesen egyedi megoldást szeretne a lakberendezésben? Ne adja fel, inkább lapozzon bele katalógusunkba!
A fal- és padlóburkolatok terén is jellemző, hogy folyamatosan új felületek, textúrák jönnek divatba, amelyek azonban hamar megszokottá, unalmassá válnak. Pedig egy csempét, vagy járólapot nem pár hónapra vásárol az ember, nem beszélve arról, hogy ha még az idő és a pénz meg is lenne a cserére, az azzal járó por, zaj és kosz senkinek sem hiányzik.
Most egy olyan megoldást kínálunk Önnek, amely egy teljesen új, egyedi szemléletmódot hoz be a falburkolatok világába, és garantálja, hogy egyetlen szomszédnál sem fog találkozni ugyanolyan mintázattal, mint ami az Ön fürdőszobájában, konyhájában van.

A megoldás neve: Design Csempe!

A Design Csempe nem más, mint az egyre megújuló trendek, textúrák és az egyediségre törekvő felületek  megjelenése, ahol nem csupán a szín és a formavilág, de a térérzet, és a tárgyak is szerepet kapnak. A különleges anyagfelhasználásnak köszönhetően, bármilyen apró tárgy, kő, kristály, növény, edzett, színezett üveg, része lehet a csempének. A kreatív felhasználók mostantól részt vehetnek az alkotás folyamatában, a már meglévő ötleteinket, tovább gondolhatják, hisz nem csak a katalógus alapján, hanem az egyedi elképzeléseik szerint is le tudjuk gyártani a csempéket. Semmi sem kötött, és (majdnem) minden megoldható! Egyedi formák, vastagság, méret, ráadásul semmilyen különleges eljárást nem igényel a felrakása, így a helyszínen csak fel kell ragasztani a csempét, nem igényel külön szabást, vagy egyéb plusz munkát.
A design csempe további jellemzői:
                                - végtelen variációk
                                - sajátságos megjelenés
                                - belső térhez alkalmazkodik
                                - egyedire szabott méretek
                                - változtatható vastagság
                                - bármilyen alapformában
                                - íves, vagy sík felületre is
                                - oldalvilágítható
                                - vízálló
                                - a térérzetet növeli
                                - tetszőleges betétekkel készíthető

Ízelítő a kínálatból: